Overdracht schoolvoorstellingen Fataal

Onlangs zijn we samen gegaan met Van Engelenburg theater die per 01-11-2017 de boekingen voor de schoolvoorstellingen van Fataal op zich zullen gaan nemen. JSB Productions B.V. zal de productie in eigen beheer blijven voeren voor de schoolvoorstellingen maar de boekingen zullen rechtstreeks via Van Engelenburg Theater gaan lopen.
 
Wat verandert dit voor u?
De offertes/boekingen kunnen nog altijd worden aangevraagd via ons online boekingssysteem op de website of via onze info e-mail, dit wordt direct doorgeschakeld naar van Engelenburg theater die dit vervolgens zullen oppakken. Indien u voor 19-10-2017 heeft geboekt zal de boeking via ons lopen, de boekingen die erna worden gedaan worden per 01-11-2017 overgedragen aan Van Engelenburg theater. 
 
Nieuwe ontwikkelingen schooljaar 2017/2018
We hebben niet stil gezeten! Vrijdag 10-11 lanceren we een compleet vernieuwde campagne met nieuwe gastsprekers,pakketten,lesmodule mogelijkheden en nog veel meer!
 
Steun van de minister van veiligheid & Justitie – Stef Blok
Onlangs zijn we benadert door de minister van veiligheid en justitie (Stef Blok) die erg veel oren hebben naar de ontwikkelingen van het project. Samen met Stef Blok onderzoeken we de mogelijkheden om de campagne landelijk meer onder de aandacht te brengen. 
 
Nieuwe gastsprekers
Naast de aangrijpende verhalen van Margo en Jacques,Jacqueline en Wanda Beemsterboer vertellen komend school jaar onder andere Jasper & Ronnie hen verhaal. Ronnie en Jasper werden in april door 5 jongeren in Arnhem mishandeld waarbij Ronnie door een van de verdachten is geslagen met een betonschaar, hierbij raakte Ronnie zwaargewond aan zijn gezicht. Inmiddels is het rechtsproces in een verder gevorderd stadium. Daardoor kunnen zij meer openheid van zaken geven en hun verhaal delen met scholieren. Naast Jasper & Ronnie zullen Vincent Weenen en zijn moeder (Heidi) ook hen verhaal doen. Vincent werd in de Torenstraat in Castricum mishandeld en moest met spoed naar het ziekenhuis. Hij vocht op de intensive care voor zijn leven. De mishandeling leidde tot een schedelbasisfractuur, een gebroken kaak, neus en een kapotgeslagen mond. Zijn moeder hoorde bij aankomst in het ziekenhuis van de artsen dat ze zich op het ergste moest voorbereiden… “Ik kan me weinig herinneren van het incident zelf. Mijn moeder neemt het van me over nadat ik vertelt over de avond tot aan een halfuur voor de klap. Vanaf het rechtsproces neem ik het weer over, om uit de eerste hand over de gebeurtenissen te kunnen vertellen,” legt Vincent uit. Hij vervolgt: “Ik vind het heel belangrijk om scholieren te vertellen over de enorme impact van zinloos geweld. Het is en blijft enorm belangrijk om zoveel mogelijk mensen duidelijk te maken dat zoiets eigenlijk nooit meer zou mogen gebeuren.”
 
Digitale lesmodule
Momenteel zijn we bezig met de laatste hand te leggen aan de digitalisering van de lesmodule. De module is zo dusdanig ontwikkeld dat leerlingen met hen smartphone,tablat, laptop of ipad interactief mee kunnen doen aan de lesmodule. Er wordt momenteel ook gewerkt aan een videosysteem waarbij scholen de film met een licentie kunnen ‘afkopen’, het is de bedoeling dit vanaf december in de markt kan worden gezet. 
Scroll naar top