FILM
FATAAL
  • Share :
STORY
image movie

FATAAL

Medio 2015 zijn we gestart met de opnames van een nieuwe speelfilm Fataal, de film moet een realistisch duidelijk beeld scheppen van het maatschappelijke probleem van zinloos geweld. De film is geproduceerd in samenwerking met de landelijke stichting tegen zinloos geweld “stichting MOED” ook wel bekend van het lieveheersbeestje.

Milan en Sophie zijn twee jonge mensen in de bloei van hun bestaan. Ze willen trouwen, kinderen krijgen en gelukkig zijn. Milan is een dromer en een van die dromen gaat hij realiseren. Hij wil een dance-club beginnen; hij heeft intussen een financier gevonden en een prachtig pand waar dat allemaal gaat gebeuren. Hij is zelfs al bezig om de boel te verbouwen. Hij wordt aan alle kanten geholpen. Door zijn beste vriend Farhane die zijn baan opzegt om bij deze club “Jacquarts” te gaan helpen. Zelfs de ouders van Sophie staan hem bij. Alleen de vader van Milan vindt het niks maar die relatie – tussen Milan en zijn vader – is nooit goed geweest. Uiteindelijk is het groot feest en gaat de club open. Maar op een avond worden er drie jongens uit de Jacquarts verwijderd. Ze hebben zowel personeel als bezoekers lastig gevallen. Al snel zinnen de drie op wraak en als op een ochtend Milan naar zijn auto loopt, wachten ze hem op en slaan ze hem volledig in elkaar. Als hij later in het ziekenhuis bijkomt, weet hij dat hij nooit meer zal lopen. Maar niet alleen dat… Langzaam maar zeker ziet hij hoe niet alleen zijn eigen wereldje ineenstort maar ook dat van de dierbare mensen om hem heen. 

 “Fataal” is geproduceerd door JSB Productions B.V., in een script van Dick van den Heuvel en Jesse Bleekemolen, “Fataal” is gebaseerd op meerdere waar gebeurde verhalen over slachtoffers van zinloos geweld.

Voor meer informatie over de film check www.fataaldefilm.nl

imdb2