Naast film en televisie producties zal JSB Productions volgend  theaterseizoen ook eigen producties naar het theater brengen.

JSB Productions brak als producent door met de film Fataal. De speelfilm werd gedraaid in de Nederlandse bioscopen en draait momenteel mee op het Nederlandse filmfestival. Er volgden verschillende andere film- en televisieprojecten. Volgend seizoen zal de producent diverse eigen producties voor het theater ontwikkelen, om die vervolgens in 2018/2019 op de planken te kunnen brengen.

De theaterproducties zullen bijzondere verhalen vertellen van unieke personages met een inspirerende of intrigerende achtergrond. JSB Productions combineert die interessante verhalen met de eigen visuele kwaliteiten om een professionele voorstelling neer te zetten. De producent is momenteel in onderhandeling met verschillende grote partijen, zowel uit de literatuur- als entertainmentbranche.

JSB Productions zal de eerste theaterproducties in december van dit jaar gaan lanceren. Op die manier wil de producent in het theaterseizoen 2018/2019 daadwerkelijk een aantal producties op de planken brengen in de diverse theaters in Nederland.

Over JSB Productions

JSB Productions BV produceerde Fataal, met een team van 121 professionele cast- en crewleden die het bedrijf bewoog belangeloos mee te werken aan de film over dit belangrijke thema. De film ging op 31 oktober 2016 in premiere bij Pathé Tuschinski en trok in 3 maanden tijd ruim 31.000 bezoekers. Daarnaast heeft JSB Productions ervaring met diverse televisieprogramma’s voor RTL4 en SBS6 en werkt het aan een musicalversie van de film.

EINDE PERSBERICHT

Redactie, voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Pauline Verhoeven
+31 (0) 35 698 2106
pauline@triplepentertainment.nl
www.triplepentertainment.nl

More News
  • 26 jan 2017
  • 0
Met de CJP Cultuurkaart kunnen scholieren Fataal nog voordeliger in de bioscoop zien. Scholen die de schoolvoorstelling met de CJP Cultuurkaart boeken ontvangen maar liefst...
  • 14 apr 2017
  • 0
Twee jaar werkte Jesse Bleekemolen (19) non-stop aan zijn film Fataal. Op 31 oktober 2016 ging Fataal in première in Amsterdam. Oh ja, tussendoor maakte...
  • 30 mei 2018
  • 0
De 20-Jarige regisseur en producent Jesse Bleekemolen presenteert op woensdag 6 juni de Young Impact Celebration in de Ahoy Rotterdam samen met onder andere Katja...