Jesse Bleekemolen

Regisseur
Jesse Bleekemolen

Showreel 2017

“Met zijn minimale middelen kreeg de piepjonge regisseur (19!) zijn project van de grond en de werkelijk uitstekende cast (let op talent Hamilton!)

de Telegraaf.

Jesse Bleekemolen schrijft, regisseert en produceert. Als klein kind keek hij zijn ogen al uit in het circus, theater en de bioscoop, waar hij probeerde te begrijpen hoe grote namen hun shows neerzette. Hij ontdekte zijn passie voor licht, geluid, films, televisie en muziek. Al op 12-jarige leeftijd liep hij stage bij Eyeworks, waar hij besloot niet meer weg te willen uit de wereld van film en televisie.

Na zijn stage werkte hij aan diverse televisieprogramma’s en series. Bovendien werd hij vrijwilliger bij de Theaterproducties van het Crown Theater in Aalsmeer, waar hij zijn maatschappelijke mogelijkheden ontdekte. Vanuit die activiteiten en een korte film over zinloos geweld besloot hij ambassadeur te worden voor de Stichting MOED. Om dit probleem in een breder perspectief te zetten startte hij met het scenario voor zijn eerste echte filmproductie: Fataal.

De film kreeg een internationale release in 70 landen en is inmiddels bovendien beschikbaar via de Video on Demand-kanalen van onder andere Ziggo,Videoland en KPN.  Na zijn eerste film Fataal is Jesse aan de slag met het regisseren van talloze film/televisie producties waaronder Kameleon de serie (KRO/ZAPP) & en een documentaire over paralympisch snowboarder en zwemster.

PR-bureau en agentschap

Spot-on Agency verzorgt het agentschap voor Jesse Bleekemolen. Contact opnemen? Nina is de agent van Jesse en bereikbaar via de onderstaande contactgegevens:

T +31 (0)6 43 900 123
E nina@spotonagency.nl
Website spotonagency.nl

Commercial agency
Made For Digital
+31 20 8202425
E  hq@made.for.digital
Website http://made.for.digital/

Jesse Bleekemolen
Info@jesse-bleekemolen.com

Triple Entertainment verzorgt de public relations voor JSB Productions. Contact opnemen? Triple Entertainment is bereikbaar via de onderstaande contactgegevens:
Pauline Verhoeven |Managing Director

T +31 35 698 2106
E pauline@triplepentertainment.nl
Website www.triplepentertainment.nl